C - 20100331 Text från ca ett år sen.

En gång, tror det var fredag när jag fångade ditt öga. Vi började något som jag höll hårt. Den natten tittade du mig i ögonen och sa att du älskade mig. Skojade du bara för det verkar för mig att saker faller isär, vi talar aldrig längre.Jag känner mig inte välkommen längre. Vad hände? Säg mig vad som hände med den tiden? För ena sekunden var allt perfekt men nu är du halvt utanför dörren. Jag stirrar på telefonen men du ringer aldrig. Det får mig sen att känna mig så låg, strax där efter känner jag inget alls. Plötsligt blickar jag tillbaka då du sa "Nu och för alltid". Det regnar i mitt rum, allt blir fel. Det regnar när du är här i tankarna och det regnar när du inte är. När det väl kommer till vad du vill kommer ansiktet av en vänlig själ fram. Tittar jag längre in i ögonen ser jag att det är svart. Blundade för en sekund och trodde på dig. Korkade flicka! Detta är ingen saga och jag är ingen prisessa. Man drömmer alltid tills man blir väckt. Var så naiv, förlorade mig själv i dina ögon. Du behövde inte kämpa för att ha överhanden. Tills den dagen kom över min kind och lämnade ett märke och tystnad. Rummet stannade, tystnaden ekade. Lämnade inget ytligt sår men minnet fanns kvar. Hur kunde du? Ångest? Ett förlåt? Nej... Nästa vecka ler jag som dagen blev suddad ur mitt minne. Ser dig köra bort som alla andra gånger. Man kan ändra sin åsikt men du sa ju "Nu och för alltid"... Hur reagerade jag just då? Sa jag något för ärligt? Som fick dig att springa och gömma dig som en rädd lite pojke? Tittade in i dina ögon, trodde på allt för en minute, men nu är jag inte så säker. Så det blev ingenting av allting. Här har vi resultatet av tystnaden som skär in i märgen. Vart leder detta? Trodde på allt för en minute, nu tror jag inte på ett ord. Musiken börjar spelas som i en sorgsen film som man inte vill se slutet på för det är bara tradgedi, det knäcker dig bara. I'm sick and tired of your attitude. I'm feelin like I don't know you. You tell me that you want me then cut me down. I'm sick and tired of your reasons. I got no one to believe in. You ask me for my love then you push me around. Here's to you and your temper. Yes, I remember what you said that last night. I know that you see what you're doing to me. Tell me why? Why, tell me why? I take a step back. I told you I'm not bulletproof . Now you know. Du menade inget. Allt blir bara fel. Jag vill inte ta detta mer. Så Back of, back of. Snälla back of, back of. Back of, back of! Back of! Jag var ju där när du sa "Nu och för alltid". Du menade det inte... Så back of!

P - 2010 - 03 - 30 - SISTERS

SYSKON'KÄRLEK
Hittade en bild ifrån min födelsedag, när jag & C skulle ut på Restaurang!



P - 2010 - 03 - 30

DAGENS'BILD BLIR PÅ MIG O LOVISA
Henne's länk finns på sidan vid de andra länkarna!

C - 20100330

Min morgon började med ett ryck! Pappa hade ringt två gånger. Jag ringde upp. Mina skattepapper hade kommit. Yeehhhaaa!
Jag flög upp med full energi in i duschen, men där kände jag av huvudet. Tog två tabletter innan jag började välja kläder.
Moster kom hit i går(...?...var det igår?), hon ska tillbaka till Sölversborg imorgon och undrade om jag ville köra ner henne, KLART!
Så imorgon kommer jag ner till Hästveda och Hässleholm en vända:) Ska få med mig lite av lådorna hem till Maria också hade jag tänkt.
Har fått ett alternativ till om hur jag ska göra med att flytta ner alla mina möbler. Men ska se hur det går med Gary-alternativet först.
Nu hade jag tänkt gå ner och sola lite.
Puss hej!


C - 20100330

Sen jag såg att Pauline hade lagt upp en bild på Ashley Olsen Googlade jag henne lite. Va söt hon är! Helt klart en insperation!

Så det blir inte bara en Dagens Bild.

   

    


C - 20100330

Jag blev dålig och magsjuk fredagskväll, hade en jätte jobbig natt med kanske två-tre timmars sömn. Lördag minns jag inte ens, sov antagligen. Söndag kände jag att jag var bättre. Men somnade inte förrän halv sju på morgonen. Vaknade vid tio av fruktansvärd magont. Tog två tabletter och somnade om. Vaknade igen strax innan tre. Hade lovat att gå ner med tvätten, jag sitter på golvet, allt snurrar och jag känner hur värmen stiger i kroppen, men lika snabbt fryser jag.
Moster och Harrine kommer hem, det enda jag kan säga är Jag mår inte bra...:(
Harrine tar tvätten, jag ställer mig och tar en snabb dusch, tänkte att jag skulle bli piggare. Tar två tabletter till och lägger mig. Jag piggnar till en aning men tankarna om bil, släp, flytt, fest och allt annat går genom mitt huvud så magen kniper till igen.
Jag somnar in några gånger tills Harrine kommer in strax efter klockan sex, maten är klar. Jag får i mig en potatis och fyra skivor falukorv, halvt knäckebröd och mjölk. Jag går in och lägger mig igen, somnar direkt. Blir väckt kl elva. Får en macka gjord och tog en banan, ont i magen igen..
Nu sitter jag här. Trött.

Tänkte slå på någon serie på datorn och somna till det.
Dagens bild kommer strax.


P - 2010 - 03 - 29

You know what they say, Once you kill a cow, you gotta make a burger.

P - 2010 - 03 - 29

Usch Usch!

Jädrans vilken dag det har varit. Måndag morgon börjar med en irreterande spansklärare som vanligt.

Idag skulle vi redovisa (Indien) Satte upp montrar som vi gjort själva , jag och min grupp. Detta arbetet har vi dock jobbat med i 5 veckor och ett bra resultat blev det med. Men mina fötter gör ont, fick stå upp i 2 timmar utan att sitta ner. Och försöka se fin ut o representera indien, Namasté :)
När jag kom hem somnade jag, tills Svenska hollywoodfruarna började, de kan man nt missa ;)

Men iaf, ska lägga upp dagens bild med.
PUsss







Trust is like a mirror, You can fix it if its broken
But you can still see that crack in that M*ther Fu*kin reflextion..


P - 2010 - 03 - 28

Kniven i Hjärtat! - leva död

Ser ni inte mina tårar?
Kanske ni hör mina skrik?
Se mig då!
Jag skriker högt för jag vill härifrån!
Fatta jag vill inte bara överleva
Hitta ljus och börja leva

P - 2010 - 03 - 28



RUDE BOY - RHINNA

P - 2010 - 03 - 28

Precis ätit mat som jag lagat, bakad potatis blev de, jättegott med ost och skinkost med mycket lök!
Mätta blev i Iaf. :D

Va på Harrys i fredes, De va sådär.. Ont i fötterna och sjukt mycket folk, man kunde knappt få plats att dansa.
Lördag: Skulle till vankiva, men de de blev inte av så vi satt hemma hos Tommie ist med,
Jasmin danijel, ajdin, pamela, sang, deni, anden och diana. Jasmine skulle köra oss till vankiva men de blev nt av för nåt annat dök upp i vägen.

NU sitter jag här och njuter av Påskmust

Snart blir de att laga mat igen, Då blir de en indisk rätt till i morgon för skolan, vi har nämligen Mässa, och de blir en liten smakrätt som heter samoosas med potatis , spännande :D

Här kommer dagens bild med!


C - 20100328 Dagens bild


C - 20100328

Vill att ni ska kolla in denna bloggen. Hon är ju så sjukt snygg! Coola kläder och acc!
http://rikauteliggare.devote.se/



C - 20100328

Rihanna - Photographs

C - 20100327

Dagens bild blir denna för jag är sjukt sugen på Hallonpaj med vaniljsås. Ända sen jag och Maria var i Malmö och åt det har jag velat ha en till.
Men igår blev jag magsjuk så jag vågar inte äta det:(
Kanske be Harrine baka en äppelpaj?


C - 20100326 Dagens bild


P - 2010 - 03 - 25 ,/ Dagens bild



Tänkte på caroline när jag såg denna

C - 20100325 Dagens Bild


C - 20100325



Minns när mamma sa:

I hope that you get this message that I'm leaving for you
I hope you find it,
What you're looking for
I hope it's everything you dreamed your life could be
And so much more
I hope you're happy, wherever you are
I wanted you to know that
And nothing's gonna change that
I hope you find it



Älskar mamma!

C - 20100325

Det blev inget i lägenheten idag. Varför vet jag inte...
Jag körde bort till Jysk idag ist. Köpte mig själv två täcken och två kuddar. Vill ha fyra kuddar egentligen, bra att ha när lilla syster eller någon annan sover över.
350kr fick jag betala för allt, riktigt bra pris!

Nu lyssnar jag på Lady Gaga - Alejandro. Har fastnat för den låten. Skön bakgrunds musik.


P - 2010 - 03 - 25

Jude Law -  Lätt den sexigaste!


p - 2010 - 03 - 24

DAGENS'BILD



Hittade en trevlig gubbe som ville vara med på bild :D


C - 20100324 Gillar bilden bara


C - 20100324

Väldigt bra gick det i lägenheten idag. Var där bara en timme, men fick ned det mesta i köket.
Så många lådor jag orkade skulle med in i bilen sen också.
Jag hade ställt alla lådor och kassar i ena hörnet av rummet, jag stod framför den i tre minuter och bara sucka, "Jag är ensam om att bära allt detta nu... Ut i bilen, köra till Harrine, ut från bilen till hissen, packa in i hissen, upp fyra våningar, ut ur hissen, en lång trappa upp till vinden, från trappan till förrådet, in i förrådet" tänkte jag, sen suckade jag igen. Tog på mig skorna och började bära. Jävla spring blev det!
Skulle tänkt över det där med flytthjälp lite tidigare...
När jag väl hade kommit så långt som fram till förrådet var jag svettig, trött och flåsade som Gunnar på Stinsen. Not sexy kan jag säga.
Harrine kom de sista tio min och hjälpte mig få in det i förrådet.
Var till och med så duktig att jag markerade alla lådor med C, ÖMTÅLIGT (om det nu var det) och innehåll, typ GLAS, DEK., KÖK, TOA, BÖCKER, PAPPER och SKIT.
Kanske det alla ni brukar göra när ni flyttar, men vad vet jag? (Inte mycket, hör jag Pauline säga i mitt huvud)

Har kollat in lappen man fick av NybroBostad AB där det står vad som ska städas och göras innan man lämnar in nycklen. Har prickat av vad jag ska göra och vad Edina (och Ted) ska göra.
Så imorgon kör jag och Harrine dit och tar de sista sakerna, utom möbler, och börjar städa.
Ser inte riktigt fram emot det men får jag ha min musik så går det nog lättare.

Vill du hjälpa till?

C - 20100324

Nu ska jag sova igen så jag orkar mig upp imorgon för att packa klart lägenheten.
Han med väldigt mycket där idag. Allt kom ner i lådor och några kassar. Nu ä det bara en del av köket och badrummet som ska packas.
Behöver köra inom Willy´s för att fråga om några bananlådor som de så snällt gav mig i förra veckan.
En annan butik jag varit i har de velat ha betalt för lådorna?? 15kr/lådan, trodde de skojade när jag gick genom kassan och sa till killen "Jag ska bara ha dessa!" -"45kr blir det då.." säger han lite blygt. Jag skrattar till lite och fortsätter gå. -"Alltså jag mena allvar, 45kr, 15kr per låda alltså..."
Jag stirrar lite på honom, men ställer sen ner lådorna och ger honom en 50 lapp och går sen.
Vem fan tar betalt för bananlådor? Hallå?
Oh well, Willy´s gav mig dom gratis iaf:)

Sova va det ja.
God natt.

C - 20100323

För alla gånger du fått mig att le
För alla gånger jag skrattat när jag egentligen inte velat
För alla gånger du tittade
För alla gånger jag ville blunda
För alla gånger du sa kanske
För alla gånger jag ville mer
För alla gånger du bränt
För alla gånger jag har tillåtit
För alla gånger du rört mig
För alla gånger jag rös
För alla gånger du pratat
För alla gånger jag svarat
För alla gånger du viskat
För alla gånger jag rodnat
För alla gånger du kört förbi mig
För alla gången jag tagit omvägen
För alla gånger du sjöng
För alla gånger jag lyssnade
För alla gånger du luktade gott
För alla gånger jag mådde illa
För alla gånger du var med någon annan
För alla gånger jag tittade bort
För alla gånger du kände lycka
För alla gånger jag ville dö
För alla gånger du knuffade
För alla gånger jag slog
För alla gånger du svek
För alla gånger jag inte brydde mig
För alla gånger du inte sa något
För alla gånger jag skrek
För alla gånger du gick
För alla gånger jag väntade
För alla gånger du sa att du ville ha mig
För alla gånger jag visste att du ljög
För alla gånger du inte gjorde något
För alla gånger jag jobbade
För alla gånger du lät det gå månader
För alla gånger jag stannade i minuten
För alla gånger du höll för öronen
För alla gånger jag försökte förklara
För alla gånger du inte visste vem jag egentligen var
För alla gånger jag blottade min själ
För alla gånger du sa Tack
För alla gånger jag ville säga Förlåt
För alla gånger du lekte maskerad
För alla gånger jag inte var bjuden
För alla gånger du tog för givet
För alla gånger jag gick
För alla gånger du inte såg
För alla gånger jag stod för nära
För alla gånger du sa Kär
För alla gånger jag sa Hat

P - 2010 - 03 - 23

Läkerol 
Rasberry/Licorice & Marabou Apelsin krokant.
(Y)

Äntligen fungera min Blueberry som vanligt, laddare och allt, jag stor'trivs med den, särskillt när man ska skriva med den, vill bara skriva sms hela tiden nu :)
Det är synd att man nt kan ändra språk till svenska , finns bara engelska som jag fattar som mest. de finns antagligen en kanpp där de står svenska, men jag nog inte hittat den än.


Hittade en söt bild på mig & pappa när vi firade mamma och pappas 18 års bröllopsdag på Cat's


oche n bild på min tårta n'r jag fyllder 18

och snart lägger jag in bilder från min tjejfest!

puss


C - 20100323

can't forget to breathe slow count from one to ten with my eyes closed

Jag vet inte. Det är för mycket nu.

Låt mig andas.

C - 20100323


Måndag 22mars: Jobba 09:00-16:30.
Tisdag-Onsdag-Torsdag 23-25mars: Packa lägengeten, köra det till Harrine.
Fredag 26mars: Jobba 09:00-16:30.
27mars-3april: Flyttstäda.
Söndag 4april: Åka ner till Hästveda/Hässleholm. Låna bilen?
Måndag 5april: Provjobba 11:00-?
Har jag bil så stannas det i Skåne till...
Fredag 9april: Köra tillbaka till Nybro med tjejerna.
Lördag 10april: Festdagen! Handla, fixa och trixa, PARTY!
Söndag 11april: Pappa kommer med släp.
Måndag 12april: Hej nya hemmet!

P - 2010 - 03 - 22

Måndagar gillar vi inte, för dom är långa och sega,
vi har projekt hela dagen, och jag är verkligen jätte trött, fick inte så mkt sömn i helgen.
Men, men kan iaf roa sig med datans cam och några andra bilder.



<3 jag är sugen på Muffins, rosa ska dom va


P - 2010 - 03 - 21



Fick nämligen ingen laddare med mig hem när jag köpte mobilen i fredes, så i morgon får mamma fråga efter laddare på telenor.

C - 20100321

Just nu är Caroline en väldigt lycklig flicka!

För att:
  • det har varit en lyckad helg;)
  • har solat
  • Köpt vindruvor, apelsiner och apelsin juice.
  • Nu ska det käkas och mysas till någon gamal film:)
Puss hej!

MUUUUUMS!

P - 2010 - 03 - 21

Stop callin', stop callin' I don't wanna think anymore! , Stop callin, I don't wanna talk anymore!

Your not gonna reach my telephone.  Cause im kinda busy..





C - 20100321





True True True
Proof Proof Proof
Fool Fool Fool
Lose Lose Lose
Karma Karma Karma

You can say
Whatever you want about me
But the truth of the matter is
I never did you wrong
Did you wrong Did you wrong Did you wrong
And you going to miss me when I'm gone
When I'm gone When I'm gone When I´m gone
Yeah you gon regret it
Yeah you gon regret it
Regret it

Karma Karma Karma

C - 20100321

Livet som singel är fan kul och spännande!

YEAH!

P - 2010 - 03 - 21

i fredes sov Lovisa hemma hos mig, för på lördag morgon så skulle vi till Malmö och kolla på Uf mässan, för att få idéer för vår Uf ställning. Så var där från 11-15:30.Fast vi sammanlagt va vi på mässan en timme, sen gick vi till Mobila. och gickrunt i affärer :)
Sen när vi kom hem till mig, så färgade vi Lovisas hår, eller slingade de blont, tog två timmar, och jag trodde min rygg skulle knäckas av.




'

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Me myself & I


C - 20100320

Tänker på farfar ikväll. Varför är han inte här när jag tycker att jag behöver honom?

Jag önska jag kände honom bättre.

C - 20100319 Vackraste texten på länge...

Lykke Li - Melodies and Desires

Follow these instructions
Do exactly as I do
Lean your shoulders forward
Let your hands slide over to my side
Move your body closer
Let your heart meet mine

Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me

Come a little closer
Take a look at me
This light is so obvious
I want you to see
Come a little closer
Look me in the eye
Then repeat with me one more time

Love is the harmony
Desire is the key
Love is a symphony
Now play it with me

You'll be the rythm and I'll be the beat
You'll be the rythm and I'll be the beat
Then I'll be the rythm and you'll be the beat
And love, the shoreline, where you and I meet

Love is the harmony
Desire is the key
Love is a symphony
Come sing some with me







C - 20100319

Det sägs att varje gång en dörr stängs så öppnas en annan. Att vända mig om fast jag inte vill, att inte vara skapad för att älska och att inte vara skapad för att hata. Vad duger jag till och vem? Är det nu jag ska skratta eller gråta? Är det nu min tur att trycka ner någon för att hålla mig själv över ytan? Att känslor bara är känslor och inget annat. Att vi är skapta för känslor, att man inte sårar på riktigt utan det är något gud vara hittat på för att se hur vi påverkas.

Inbillar man sig att det gör ont i bröstet när man är ledsen? Är det verkligen ritkiga fjärlilar i magen som ger din kittlande känslan i magen när man är kär? Varför ängna sitt liv till någon annan när man kan skaffa sig en egen religon och kultur ? Varför prata när man kan skrika, varför falla när man kan resa sig upp, varför sova om man ändå ska vakna?


C - 20100319

Vill att du ska säga:

I wanna be, the last number y0u call late at night
Said I wanna be, the first 0ne that y0u dial when y0u 0pen y0ur eyes
Wanna be the 0ne y0u run t0, wanna be the 0ne that ain't g0ing t0 hurt y0u
I wanna be
Wanna be
Whatever y0u need, girl it's all 0n me
Y0ur s0ldier, y0ur friend 0r y0ur l0ver
Girl, I wanna be










Chris Brown - I wanna be

P - 2010 - 03 - 17




Caroline tycker att jag bloggar dåligt, mend e tycker inte jag!

klockan är 21:14 och jag ska lägga mig och sova snart.

Idag har jag vatt i skolan och bara haft spårk, Spanska engelska och svenska, Tyvärr så tycker min spansk lärare inte om jag, för jag är för pratig av mig, men de kan nt jag hjälpa. han är ju så jävla tråkig :/

Kom hem och tyckte att ja bhövde städa mitt rum, sen gick jag och mamma ut och gick en runda, sen gjorde jag maränger! söta och goda blev de!

christian louboutin

Dior
Giambattista valli

och till sist som en  bild som är riktig hett


C - 20100317 Kan inte jag få fylla år snart, hihiii

Caroline Vill ha ARMBAND













Caroline vill ha RINGAR





Caroline vill ha ÖRONHÄNGEN














www.chique.se

P - 2010 - 03 - 16

på fredag får jag min mobil! :D

C - 20100316

I wanted you to be there when I fall
I wanted you to see me through it all
I wanted you to be the one I loved
I wanted you, I wanted you
I wanted you to hold me in my sleep
I wanted you to show me what I need
I wanted you to know just how down deep
I wanted you...

 

 

Ina - I Wanted You

C - 20100316


I keep this deep and shallow heartbeat
Under my control
And you will never see me weak

And you will never hear my heartbeat

Never hear my heartbeat
Never hear my heartbeat
Never hear my heartbeat

Leona Lewis - Heartbeat

P - 2010 - 03 - 15

If I was you woman
And you were my man
You'd have no other woman
You'd be weak as a lamb
If you had the strength
To walk out my door
My love would over rule my sense
And I'd call you back for more

If I was your woman
(If I was your woman)
If I was your woman                 
(If I was your woman)
And you were my man

Yeah
She tears you down Darling
Says you're nothing at all
But I'll pick you up Darling
When she lets you fall, 'cause
You're like a diamond
But she treats you like glass
Yet you beg her to love you
But me you won't ask

If I were your woman
(If I were your woman)
If I were your woman
(If I were your woman)
If I was your woman
Here's what I'd do
I'd never, never, no, no, no stop loving you

Yeah
Life is so crazy
And love is unkind
Because she was first darling
Will she hang on your mind
You're a part of me
But you don't even know it
I'm what you need
But I'm too afraid to show it

If I were your woman
(If I were your woman)
If I were your woman
(If I were your woman)
If I were your woman
Here's what I'd do
I'd never, never, no, no, no stop loving you

If I were your woman
Here's what I'd do
I'd never, never, never stop loving you

If I was you woman
And you were my man
You'd have no other woman
You'd be weak as a lamb
If you had the strength
To walk out my door
My love would over rule my sense
And I'd call you back for more

If I was your woman
(If I was your woman)
If I was your woman
(If I was your woman)
And you were my man

Yeah
She tears you down Darling
Says you're nothing at all
But I'll pick you up Darling
When she lets you fall, 'cause
You're like a diamond
But she treats you like glass
Yet you beg her to love you
But me you won't ask

If I were your woman
(If I were your woman)
If I were your woman
(If I were your woman)
If I was your woman
Here's what I'd do
I'd never, never, no, no, no stop loving you

Yeah
Life is so crazy
And love is unkind
Because she was first darling
Will she hang on your mind
You're a part of me
But you don't even know it
I'm what you need
But I'm too afraid to show it

If I were your woman
(If I were your woman)
If I were your woman
(If I were your woman)
If I were your woman
Here's what I'd do
I'd never, never, no, no, no stop loving you

If I were your woman
Here's what I'd do
I'd never, never, never stop loving you


C - 20100315

let it go,
let it roll right off your shoulder
don't you know
the hardest part is over
let it in,
let your clarity define you
in the end
we will only just remember how it feels

Rob Thomas - Little Wonders

2010 - 03 - 14


Min älskade! vill ha dig nu nu nu!

P - 2010 - 03 - 13

Vill tacka alla mina underbara tjejkompisar
det blev en lyckad kväll och massa skratta och dans!

Det blev En jädrans massa vin att dricka! och resultat, en rejäl baksmälla.

Lägger in bilder sen.

Nu är jag bara jättetröött, jag ska kolla film sen ska jag bara koppla av i sängen o somna!

Puss

C - 20100313 Caroline Gillar

Inspirerande bilder till sovrummet.










C - 20100312

Om du vill att vi ska vara vänner igen så är reglarna dessa!
Ett: Du ska vara ärlig
Två: Du ska börja på A och sluta på Ö om jag frågar om det
Tre: Du ska vara dig själv

Svårt?

C - 20100312 Låten som alltid kommer tillbaka


Sometimes some people get me wrong
when it's something I've said or done
sometimes you feel there is no fun
that's why you turn and run
but now I truly realise
some people don't wanna compromise
well I saw them with my own eyes spreading those lies
and well I don't wanna live a lie, too many sleepless nights
not mentioning the fights, I'm sorry to say...

I'm walking away

Well I'm so tired
things you say you're driving me away
whispers in the powder room 
don't listen to the games they play
I thought you'd realise
I'm not like them other
coz I saw them with my own eyes
you should've been more wise
and well I don't wanna live a lie, too many sleepless nights
not mentioning the fights, I'm sorry to say

I'm walking away from the troubles in my life
I'm walking away to find a better day
I'm walking away from the troubles in my life
I'm walking away to find a better day

I'm walking away


Craig David - Walking Away

C - 20100312

Avslut.


P - 2010 - 03 - 11

Alexandra Burke - Bad boys
tyckte låten passade mig en aning :)

Yeah, the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
Ooh, bad boys

P - 2010 - 03 10

Loving me is like chewing on Pearls.




I'm shiny and I know it,
Don't know why you wanna blow it,

Is it because you don't mean it?
Or because I don't feel it?
Yes it's rough.


P - 2010 - 03 - 10

Handsome
Tender
Soft
Why do you look right through me
thinking
"No"
I can't deny my feelings
Growing strong
I try to keep believing
dreaming on
And every time I see you
I crave more
I wanna pull you closer
closer
closer
closer
but you leave me feeling frozen



C - 20100310

Har massor jag vill blogga om. Har till och med gjort en avchecknings lista här bredvid mig så jag inte glömmer bort det jag vill få med här. Kommer nog inte orka med alla ämnen just nu.

Ämne 1:
Sjukdommar har inget ansikte.
I torsdags förra veckan slog det mig i hissen att sjukdommar inte har ett ansikte. Man ser inte ur på ett speciellt sätt bara för man är sjuk.
Mannen i hissen sa att man kunde tänka på att ta trapporna nästa gång om man bara skulle en våning upp.
Tänk om man inte klarar av trapporna? Tänk om några trappsteg är bland de stora hinderna i vardagen för vissa. Han var ändå sjuksköterska/läkare, han borde väl inte kommit med en sån kommentar? Om någon så borde inte han!

Ämne 2:
Zigenare.
Det känns verkligen som allt händer på en gång. Men ändå känns det så bra. Jag är glad!
Jag har ju från föddsel alltid varit på resande fot. Alltid med en väska vart jag än ska.
I måndags fick jag ett utbrott framför pappa när jag skulle upp med en weekendbag och två påsar upp i hallen. Jag tappade ena påsen och skrek till! Jag blev så irriterad på att alltid flytta på mig, jag ville inte det mer. Jag vill inte leva i en resväska mer!
Pappa försökte lugna mig med att säga att det liggeri mitt blod sen cirkus tiden.
Men det hjälpte inte. Pappa erbjöd sig att bära något men jag envisa med att ta allt själv, som vanligt...
Jag som trodde att flytten till Nybro skulle sluta få mig att bära på väskor, men det gör jag än idag, ett år senare.
Caroline behöver en fast punkt!



Ämne 2:
Festen.
Jag tror jag skulle vilja ha en lite fest här innan jag sticker. I slutet av april blir det isf.
Lite enkel mat, dricka, bål och musik skulle vara kul:)

Ämne 4:
Kan ej skrivas om här.



2010 - 03 - 09

Hej
Denna dagen har bara varit underbar! Vaknade när jag skulle och hade till och med tid att kolla lite på tv. och det har  jag knappast tid med på morgonen bara för jag jag fixar mig för mkt o spenderar för mkt tid vid spegeln :)
Men, idag va de bara skönt med all sol som sken, Underbart, längar bara till tiden man kan bara gå ut med short o ett linne, och ett par stora solglasögon!

Torsdag blir de "studiedag" Då blire Simhallen med elin sitta oi bubbelpoolen o bara koppla av, (sköööönt)
På fredag ska jag ha en Födelse/tjejkvälls fest hemma hos mig för att fira min 18år's dag, så då kommer några av mina närmsta, ska bli kul och både mysigt!

- Shooting star - party rock mix David rush

Nej nu ska jag äta god  tacos som pappa lagat, sen blir de att Köra med bilen!

Pusss!


C - 20100308


I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living and I'm breathing
My destiny!

Christina Aguilera - I Will Be

2010 - 03 - 07

18 år
Grattis till mig!


PUSSSS


P - 2010 - 03 - 03




C - 20100302 Så jävla fint.


P - 2010 - 03 - 01

i'll be your sunshine
you can be mine


C P - 20100301

This Is The Shit!



Kim Possible



Dexter Laberatorium



Sailor Moon

C - 20100301 INSPIRATION från Pamela

well I don't know where I'll go now
and I don't really care who follows me there
but I'll burn every bridge that I cross
to find some place to get lost


.


jag kan inte hålla på att vänta på dig
när jag vet att du fortfarande tvekar
men gråt inte för mig
för jag kommer hitta min väg hem
du kommer vakna upp en dag
men det kommer vara försent


.


you just need to get burned
because now It's your turn, to cry
cry me a river


.

C - 20100301

I have a guilty conscience for leaving you.

Quittings out of the question
When it gets tough gotta fight some more

Cheryl Cole - Fight For This Love

C - 20100301


C - 20100301

Besviken.

Du sa 20-25 nu är det nere på 15...

RSS 2.0